ONS AANBOD

VERHUUR

ONS aanbod

Als vooruitstrevende dansschool met een team bestaande uit professionele dansdocenten bieden wij ook privéles, verhuur van studio’s en docenten, en educatieve dansprojecten aan. Onze aanstekelijke energie, plezier en passie voor dans, zorgen voor een geweldige danservaring. In het onderwijs laten de docenten van Danserswijk zich inspireren door de leerlingen en geven we spetterende dansworkshops. Danserswijk weet als geen ander creativiteit te prikkelen en de kerndoelen mee te nemen in haar workshops en projecten.

Privéles

Privéles is een goede manier om je techniek en choreografie te verbeteren. Het grootste voordeel is de individuele aandacht die je krijgt. Onze docenten zijn ervaren choreografen die je helpen jouw skills op te frissen of te perfectioneren. De dansstijlen die ook als privéles gegeven worden zijn: Klassiek ballet, Spitzen, Modern, Pilates en techniek. Heb jij behoefte aan individuele en professionele ondersteuning? Meld je direct aan voor een privéles bij Danserswijk!

Studio's

Ben jij op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor het geven van een les of een workshop? Onze studio’s zijn buiten onze lestijden te huur voor diverse doeleinden. De studio’s zijn praktisch gevestigd in Oisterwijk en Den Bosch en bevinden zich in karakteristieke panden met hoge ruimtes, die creativiteit voeden. De studio’s beschikken over een eigen entree met veel lichtinval, ventilatie, spiegelwand, dansvloer, kleedkamers en toiletten.

docenten

Ben jij op zoek naar professionele docenten op verschillende niveaus en dansstijlen? Ons team bestaat uit toonaangevende choreografen, beschikkend over jarenlange dans- en les ervaring met kinderen, jongeren en volwassenen. Naast het inhuren van onze docenten voor danslessen, kun je ons ook inzetten voor het geven van dansworkshops op evenementen, zoals familie- of bedrijfsfeesten. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Workshops & scholen

Danserswijk heeft diverse projecten voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Tijdens onze programma’s laten we kinderen op een speelse manier kennismaken met dans in bepaalde thema’s. We nemen kinderen mee in een wereld van dans waarbij plezier, eigen creativiteit en het creëren van een choreografie centraal staan. Danserswijk weet als geen ander creativiteit te prikkelen en de kerndoelen mee te nemen in haar workshops en projecten.