SinDS 2008

OVER ONS

“DANS IS AMBACHT IN AL ZIJN ECHT EN PUURHEID.” 
– Natascha & randy

 

0

GROOT AANBOD

Kunstzinnig & educatieF

Top locaties

InternationaLE DOCENTEN

ONTMOET

ONS TEAM

Met een team bestaande uit professionele docenten, beschikkend over jarenlange dans- en les ervaring, ben je bij Danserswijk op de juiste plek voor de ontwikkeling van jouw dans skills. Onze lessen zijn geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen op elk niveau, van beginners tot gevorderde en ver gevorderde. Tijdens de proefles adviseren onze docenten jou over welk niveau en welke dansstijl het beste bij jou past. Onze docenten zijn toonaangevende choreografen die met veel passie helpen het beste uit jezelf te halen!

Ballet - Modern/contemporary - Choreografie

Ballet - Pilates - Modern/contemporary - Choreografie

Hip-hop - Commercial - Feminine

Hip-hop - Modern

Ballet - Kleuterdans - Peuterdans

Hip-hop demo

Ballet volwassenen - Jazz

Modern - Hip-hop kids - Modern Jazz

Hip-hop

Natascha

Ballet – Modern/contemporary – Choreografie

Randy

Ballet – Pilates – Modern/contemporary – Choreografie

Emily

Hip-hop – Commercial – Feminine

Ilse

Hip-hop – Modern

Elseline

Ballet – Kleuterdans – Peuterdans

Lois

Hip-hop kids

Irene

Hip-hop demo

ONS VERHAAL

Het motto van Danserswijk luidt: “Jouw leven, jouw dans.” Het is de manier hoe Randy en Natascha, oprichters van Danserswijk, naar het leven kijken. Je danst je leven. “Wij vinden het belangrijk om iets te doen waar je gelukkig van wordt, en daarbij te werken vanuit je gevoel. Met dat idee ontstond Danserswijk in 2008. Dans is ambacht in al zijn echt en puurheid. Of je nu werkt met je handen, mooie dingen bedenkt met je hoofd, of beweegt met je lichaam: wij zijn ons eigen instrument. Wij zien dansen als een levende kunstvorm. Dit is ons onderscheidend vermogen ten opzichte van andere scholen, en dit zie je terug in onze lessen. Kunstzinnigheid zit in ons bloed.”

“Randy tilt haar Pilates-matlessen naar een bijzonder hoog niveau. Zij ziet alles en weet precies hoe en wanneer ze moet bijsturen op een houding of oefening. Dat doet ze op een haast ongemerkte, prettige manier. Daardoor heb je het gevoel dat je privé-les hebt.”

Moniek

“De pilateslessen van Randy zijn super! Ik heb altijd veel getraind, maar ben nog nooit zo goed gecorrigeerd in mijn houding als nu door Randy. Ook in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde stuur ik veel cliënten door om bij haar te trainen, voor een betere houding en minder klachten.”

Petra

“De pilates bij Danserswijk gun ik iedereen! Voorheen veel rugklachten, na een tijd de lessen te hebben gevolgd veel minder last en een stabiel/sterk gevoel in het algemeen. Daarnaast is Randy een docent in hart en nieren en geeft op een deskundige en fijne manier les.

Marieke