Ik ben Loreen Jansen en ik ga vanaf september de moderne lessen geven op de maandag in Oisterwijk. Ik dans al sinds mijn 6e en heb tijdens de middelbare school de vooropleiding theaterdans in Enschede afgerond. Daarnaast ben ik net afgestudeerd van de HBO Docent Dans opleiding van Fontys Academy of the Arts in Tilburg. Hier ben ik opgeleid tot dansdocent, dansmaker en danser/performer.

Dans is voor mij, tijdens de afgelopen jaren, de grootste en misschien wel enige manier geworden om mezelf volledig te laten zien en te uiten. Het geeft me plezier, vrijheid, uitdaging, eigenheid en een plek om dit allemaal samen met emoties te gebruiken om anderen iets te laten voelen. Dit alles wil ik delen met mijn mede dansers, het publiek en mijn leerlingen.

Als docent streef ik ernaar om mijn leerlingen techniek en andere tools mee te geven, zodat zij kunnen groeien als danser en hun eigenheid kunnen ontwikkelen. Hiermee hoop ik dat mijn leerlingen meer kunnen gaan vinden in dans, naast heel veel plezier.

Ik kijk er erg naar uit om te beginnen in september! Tot snel in de lessen!