Chilton Galimo komt lesgeven bij Danserswijk

Hij gaat de lessen op donderdag van Indy overnemen.

Chilton Galimo begon met dansen op 16-jarige leeftijd. Hij was een echte freestyler. Later is hij gaan choreograferen en gaan dansen samen met D-Crew. Hiermee heeft hij veel (inter)nationale successen gehad. Chilton geeft op dit moment zelf les, workshops en doet verschillende jury-opdrachten. Benieuwd naar de stijl van Chilton? Check zijn Instagram.

Wij zijn heel erg blij dat Chilton les komt geven bij Danserswijk. Hij zal je in zijn lessen uitdagen, maar creëert ook een relaxte sfeer. Kom jij ook een van zijn hiphop lessen volgen? Dat kan op:

  • Donderdag 18.00 – 19.00 uur (leeftijd 14+)
  • Donderdag 19.00 – 20.00 uur (leeftijd 17+)

Cursus ballet start op 19 september

Wil jij graag ballet volgen of je techniek verbeteren? Wij helpen je. Danserswijk organiseert een korte cursus ballet voor volwassenen. Op een leuke manier werk je aan elegantie, kracht, lenigheid, balans en houding. De cursus bestaat uit 5 lessen en de kosten zijn €50,00. Meld je aan door een mail te sturen naar info@danserswijk.com.

  • Zaterdag van 11.45 – 12.45 uur

Cursus spitzen voor beginners start op 19 september

Dit is een aanvullende cursus. De cursus is bedoeld voor leerlingen die willen instromen, maar de basistechniek missen of extra tijd nodig hebben om de basistechniek aan te leren. De cursus bestaat uit 5 lessen en de kosten zijn €50,00. Je kunt jezelf aanmelden na overleg met je docent(e) door een mail te sturen naar info@danserswijk.com. Natascha Sofronova geeft de cursus vanuit de Vaganova methode.

  • Zaterdag van 12.45 – 13.45 uur
  • ——————————————————————————————–

17 augustus starten de lessen weer

Wij hebben zin om weer met jullie te knallen, nieuwe choreo’s te maken en te werken aan een spectaculaire show. Op naar het seizoen van 2020 – 2021!

Liefs, Randy, Natascha en het fantastische Danserswijk team