Zwaan:

Wij, danserswijk, presenteren dit jaar in de schouwburg Tilburg ZWAAN, een reprise van de wereldberoemde voorstelling het zwanenmeer, in een gemoderniseerd Danserswijk jasje. In het verhaal wordt Odette betoverd door duistere krachten, alleen de liefde kan haar nog redden. Danserswijk staat bekend om haar originaliteit, grootse aanpak en biedt een unieke ervaring met meer dan 350 dansers op het grote podium en meer dan 1500 toeschouwers. Een prachtige light show en visual effects maken deze voorstelling compleet.  

Voorstelling

Naam: “Zwaan”

Locatie: Tilburg Schouwburg Theater

Datum : zondag 21 juni 11.00u. eerste voorstelling

              zondag 21 juni 14.30u. tweede voorstelling

Kaarten te koop binnenkort via https://www.theaterstilburg.nl/evenementen/agenda?gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu_H-n_wA21GELFn_hL8UJ8e4IT3iSo7yxcTp5AfD4BSGZ68G_bWEIxoCCvsQAvD_BwE