Houd jij van zingen, dansen en toneelspelen? Vind je het heerlijk om in de spotlights te staan? Dan is Musical-lab iets voor jou! In ons Musical-lab leer je alle aspecten van het musical vak. Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar ieders (verborgen) talenten. Onder begeleiding van onze enthousiaste professionals, ga je met een groep leerlingen aan de slag om een echte musicalproductie te maken. Leerlingen van het Musical-lab maken zichtbaar een mooie ontwikkeling door. De combinatie van zang, dans en spel zorgt ervoor dat je je eigen talenten en sterke eigenschappen ontdekt. Naast de culturele en creatieve ontwikkeling, dragen de lessen dus ook bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zoals het krijgen van meer zelfvertrouwen en het leggen van contacten met medeleerlingen. Uiteraard wordt het jaar afgesloten met een spetterende musicalvoorstelling in het theater. Wil jij jouw zang, dans en toneelspel verder ontwikkelen? Kortom, is musical jouw ding? Kom de sterren van de hemel spelen en meld je aan voor ons Musical-lab! Je krijgt 30 weken lang les in zang, dans en spel. Ervaring is niet vereist, maar werklust en plezier natuurlijk wel!

Zang
Centraal in de zanglessen staan een goed en gezond stemgebruik, de algemene muzikale ontwikkeling, het leren solozingen en groepsstemvorming (ensemblezang).

Dans
Bij de dans ontwikkel je dansvaardigheid, train je je motoriek, coördinatie en presentatie en leg je een basis voor het bewuster gebruik maken van de mogelijkheden van je lichaam.

Spel
Binnen de spelopdrachten tijdens de dramalessen word je gestimuleerd je fantasie te gebruiken. Je leert hoe je een rol kunt spelen en je krijgt (basis)technieken die je kunt gebruiken om beter te gaan spelen.

 

Meld je hier online aan voor de cursus Musical-lab!