MA.DI.Do.VR

Pilates

lesINHOUD

Voorkom blessures en werk aan een gezond lichaam met de oefeningen van Pilates. Toen Joseph Pilates in de jaren 20 in het ziekenhuis lag, ontwikkelde hij de bewegingsprincipes van Pilates. Een aantal jaren later opende hij zijn eerste dansstudio in New York. De laatste jaren is de populariteit van Pilates enorm gegroeid bij jong en oud. Door de optimale balans tussen stabiliteit, flexibiliteit en kracht zorg jij ervoor dat je dagelijks lekker in je vel zit. Het wekelijks bijwonen van pilatessessies zorgt er niet alleen voor dat je lichamelijk vooruitgang boekt, maar ook mentaal word je sterker. Door onder andere de focus op je ademhaling gedurende de oefeningen zorg je ervoor dat lichaam en geest in balans zijn. De uitvoering van Pilatesoefeningen resulteren in een betere controle over je lichaam. Ontwikkel lange en sterke spieren waardoor de oefeningen jou steeds makkelijker af gaan. Meld je aan en werk aan een strakke buik en gedefinieerde armen en benen met de intensieve Pilatesoefeningen.

T-shirt/top

Legging

Sokken of blote voeten

Pilates

TARIEVEN

Afhankelijk van leeftijd en aantal lessen per week.

 

Pilates

Lesrooster

De Pilates lessen vinden plaats in Oisterwijk..

 

INSCHRIJVEN

WORD lid

Schrijf je in voor de lessen Pilates en word lid!

 

VrijblijvendE

Proefles

Meld je aan voor een proefles bij Danserswijk.

 

“Randy tilt haar Pilates-matlessen naar een bijzonder hoog niveau. Zij ziet alles en weet precies hoe en wanneer ze moet bijsturen op een houding of oefening. Dat doet ze op een haast ongemerkte, prettige manier. Daardoor heb je het gevoel dat je privé-les hebt.”

Moniek

“De pilateslessen van Randy zijn super! Ik heb altijd veel getraind, maar ben nog nooit zo goed gecorrigeerd in mijn houding als nu door Randy. Ook in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde stuur ik veel cliënten door om bij haar te trainen, voor een betere houding en minder klachten.”

Petra

“De pilates bij Danserswijk gun ik iedereen! Voorheen veel rugklachten, na een tijd de lessen te hebben gevolgd veel minder last en een stabiel/sterk gevoel in het algemeen. Daarnaast is Randy een docent in hart en nieren en geeft op een deskundige en fijne manier les.

Marieke

Volg je ons?

Volg Danserswijk op social media om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, shows en lesmateriaal.