dw_slide_musicalMusical-Lab

 

Hou jij van zingen? Ben je dol op dansen? Vind je het heerlijk om in the spotlights te staan om daar de sterren van de hemel te spelen? Dan is Musical-Lab iets voor jou!

 

Musical-Lab is er voor kinderen vanaf groep 6 en voor jongeren t/m 18 jaar. Ervaring is niet noodzakelijk, maar werklust en plezier daarentegen natuurlijk wel. Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar ieders (verborgen) talenten. Je krijgt 30 weken lang les in zang, dans en spel. Onder begeleiding van onze enthousiaste professionals worden creativiteit en vaardigheden gestimuleerd en verder ontwikkeld. En uiteraard wordt het jaar afgesloten met een spetterende musicalvoorstelling in het theater.

 

Lesprogramma:

Zang

Centraal in de zanglessen staan een goed en gezond stemgebruik, de algemene muzikale ontwikkeling, het leren solozingen en groepsstemvorming (ensemblezang).

 Dans

Bij de dans ontwikkel je dansvaardigheid, train je je motoriek, coördinatie en presentatie en leg je een basis voor het bewuster gebruik maken van de mogelijkheden van je lichaam.

 Spel

Binnen de spelopdrachten tijdens de dramalessen word je gestimuleerd je fantasie te gebruiken. Je leert hoe je een rol kunt spelen en je krijgt (basis)technieken die je kunt gebruiken om beter te gaan spelen.

 

Lesdag: Vrijdag

Startdatum:  5 oktober

Lesduur: 3 blokken van 50 minuten achter elkaar

Lestijd kids: 17.20 – 19.50 uur

Lestijd tieners: 18.10 – 20.40 uur

Tarief:

€465,- (betaling in 1 termijn)

€160,-  (betaling in 3 termijnen)

Jaarlijkse materiaal kosten: €35,- bij aanvang van de cursus te voldoen.  Materiaalkosten zijn o.a bijdrage van een headset, en accessoires.

 

Inschrijfformulier downloaden

inschrijfformulier muscial- Lab